Back to all Post

Andrej Kramarić u posjetu novootvorenom međugorskom muzeju Naša Majka

by in Novosti

U petak, 17.lipnja, novootvoreni muzej u Međugorju, pod nazivom Naša Majka, posjetio je i hrvatski nogometaš Andrej Kramarić. Naime, Andrej je u Međugorju, u svetištu Kraljice Mira, kako svjedoči, svaki put kada je blizu Hercegovini, te mu ovo nije prvi, a sigurno ni posljednji dolazak Našoj Nebeskoj Majci.

Ovdje, govori nam, osjeća poseban mir i pronalazi snagu za sve što nam život donosi, te se rado vraća u ovo mjesto okupano molitvom. Sa svojom obitelji i prijateljima bio je na Brdu Ukazanja, nakon čega je odlučio posjetiti i Muzej. Voditeljica, Gabrijela Čarapina, za Andreja kaže da je bio iznimno prijatno i ugodno društvo, te da je pažljivo slušao svaki detalj o Međugorju, ukazanjima, vidiocima, Gospinim porukama i ostalom sadržaju koji se nalazi u ovom Suvremenom digitalnom muzeju.

Druženje sa svojom obitelji i prijateljima, nastavio je u Caffe pizzeria Piazza, koja se nalazi u sklopu Muzeja, a također je pokazao da je i ljubitelj umjetnosti, te oduševljeno promatrao sadržaj Umjetničke galerije. “Još jednom i ovim putem, zahvaljujemo Andreju na posjetu i želimo mu obilje blagoslova Naše Majke, Kraljice Mira u životu i njegovoj uspješnoj nogometnoj karijeri!”, poručili su iz muzeja. – prenosi bljesak.info.